Selectează o Pagină

ISO 9001

Un plus de valoare pentru compania dvs.

Afacerea dvs. se distinge de concurență prin oferte de top, structuri eficiente și servicii excelente? Da, dar la fel susțin și competitorii dvs. Prin urmare, ce anume ar trebui să stea la baza deciziei unui client de a încheia un parteneriat cu dvs.? Răspunsul nostru:  implementarea și certificarea unui sistem de management al calității conform ISO 9001 care face dovada punctelor forte ale companiei dvs., a orientării către client și către procese bine definite care contribuie semnificativ la calitatea serviciilor și a produselor oferite.

ISO 9001 este  un standard cunoscut și răspândit în întreaga lume, care specifică cerințele pentru documentarea, implementarea și certificarea unui Sistem de management al calității. Este aplicabil oricărei organizații, indiferent de tipul sau mărimea sa, ori de produsele și serviciile pe care le furnizează.

Ce avantaje vă aduce certificarea ISO 9001

Certificarea TÜV Rheinland România acordată în conformitate cu ISO 9001 vă permite să

 • vă îmbunătățiți oportunitățile de acces pe piață și să dobândiți un avantaj competitiv
 • creșteți eficiența și productivitatea
 • îmbunătățiți orientarea către client în cadrul companiei dvs.
 • dobândiți încrederea clienților și partenerilor dvs. de afaceri
 • reduceți semnificativ costurile
 • îmbunătățiți sustenabilitatea proceselor și structurilor existente
 • vă motivați angajaţii prin intermediul unei mai bune comunicări şi prin informaţii mai uşor de accesat
 • reduceți numărul erorilor și ale reclamațiilor
 • corespundeți criteriilor de selecție ale partenerilor dvs. de afaceri
 • figurați în Certipedia – platforma noastră online pentru certificatele emise de TÜV Rheinland în întreaga lume
 • beneficiați de avantajele oferite de marca de certificare TÜV Rheinland

Pașii către obținerea certificării ISO 9001 prin TÜV Rheinland România

 1. Cererea de ofertă. Pentru calculul duratei auditului și a costurilor certificării, sunteți rugat să completați cererea de ofertă cu informațiile solicitate.
 2. Examinarea documentaţiei*. Echipa de audit stabileşte dacă și în ce măsura documentaţia dvs. corespunde cerinţelor ISO 9001.
 3. Auditul de certificare. Pe durata acestuia, auditorii noştri analizează conformitatea cu cerințele ISO 9001 și eficacitatea implementării sistemului dvs. de management al calității.
 4. Emiterea certificatului. După finalizarea cu succes a auditului de certificare, TÜV Rheinland România va emite certificatul care demonstrează integritatea sistemului dvs. de management şi conformitatea acestuia cu standardul ISO 9001. Veți fi inclus în baza noastră de date online, Certipedia, și veți obține dreptul de a utiliza marca de certificare TÜV Rheinland.
 5. Audituri de supraveghere. Auditul anual de supraveghere vă ajută să vă optimizaţi permanent procesele și să vă asigurați că cerințele ISO 9001 sunt în continuare respectate.
 6. Înnoirea certificării. Auditul de revizuire se efectuează după trei ani şi vă ajută să puneţi în aplicare procese continue de îmbunătăţire. Aceasta demonstrează angajamentul dvs. pe termen lung, asumat faţă de partenerii şi clienţii dvs.

*Opțional, înainte de această etapă, puteți solicita efectuarea unui audit preliminar. Scopul acestuia este de a stabili dacă și care dintre cerințele ISO 9001 au fost deja  implementate în compania dvs.

Evoluați!

Combinaţi sistemul de management al calităţii cu standardele specifice sectorului în care vă desfăşuraţi activitatea sau cu certificări în domeniul protecţiei mediului şi a sănătăţii şi securităţii în muncă. Se creează astfel o strategie de management integrat, care conduce la condiţii ideale pentru dezvoltarea viitoare a afacerii.

Alte servicii

 • ISO 14001
  Valabil şi recunoscut în întreaga lume, sistemul de management de mediu conform cu ISO 14001 asigură un cadru pentru dezvoltarea voluntară a măsurilor de conservare - de economisirea energiei la protecţia climei şi la eliminarea deşeurilor.
 • ISO 27001
  Certificarea în conformitate cu ISO 27001 vă ajută să identificaţi şi să stabiliți riscurile legate de IT și procedurile de securitate pentru IT, pentru a optimiza continuu calitatea sistemelor dvs. - de la implementare la întreţinere.