Selectează o Pagină

ISO 27001

Managementul sistematic al Securității IT

Întreaga dvs. afacere se bazează pe IT, în zilele noastre. De aceea, trebuie să vă asigurați că managementul IT este realizat în mod global, ca un ansamblu. Certificarea în conformitate cu ISO 27001 vă ajută să identificaţi şi să stabiliți riscurile legate de IT și procedurile de securitate pentru IT, pentru a optimiza continuu calitatea sistemelor dvs. – de la implementare la întreţinere. Arătați-le clienților și partenerilor dvs. că securitatea informaţiilor reprezintă o prioritate pentru dvs. Experţii noştri vă vor oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie cu privire la toate aspectele şi cerinţele legate de securitatea IT.

Scurtă prezentare a avantajelor acestei soluții

Certificarea TÜV Rheinland acordată în conformitate cu ISO 27001 vă permite să:

 • eliminați punctele slabe sistematice
 • respectați specificaţiile internaţionale
 • vă optimizați costurile prin structuri transparente
 • stabiliți măsuri de securitate pentru IT ca o parte integrantă a afacerii dvs.
 • îmbunătăţiți controlul asupra riscurilor IT, cu ajutorul managementului sistematic al riscului
 • garantați transparenţa şi să beneficiați de încrederea clienţilor şi partenerilor

Șase etape pentru un nivel mai ridicat de siguranță a IT

Experţii noştri dețin experienţa şi intuiţia necesare pentru a analiza şi evalua procesele şi sistemele dvs., în conformitate cu procedura de mai jos, structurată în șase etape:

 1. Auditul preliminar (opţional). Auditorii noştri efectuează un audit preliminar pentru a stabili dacă cerinţele asociate cu acest standard au fost deja puse în aplicare în compania dvs. şi, dacă da, care dintre acestea au fost deja implementate.
 2. Examinarea documentației. Echipa de audit stabilește măsura în care documentaţia dvs. cu privire la securitatea IT corespunde deja cu normele noastre pentru certificarea ISO 27001.
 3. Auditul propriu-zis. Dvs. demonstrați felul în care compania dvs. pune în practică sistemul de management al securității, iar auditorii noştri verifică eficiența acestuia.
 4. Emiterea certificatului. În cazul în care compania dvs. îndeplineşte toate criteriile, veți obține certificatul, care demonstrează conformitatea cu cerinţele certificării ISO 27001.
 5. Audituri de supraveghere. Auditul anual de supraveghere vă ajută să vă optimizați permanent procesele.
 6. Înnoirea certificării. După trei ani, auditul este repetat pentru reînnoirea certificării. Prin această etapă se asigură o îmbunătăţire continuă a proceselor; de asemenea, această etapă demonstrează partenerilor şi clienţilor dvs. angajamentul pe termen lung asumat cu privire la securitatea IT.

Alte servicii

 • BSCI
  BSCI este o plusvaloare pentru performanța socială a companiei dumneavoastră
 • ISO 50001
  Eficienţa energetică în industrie este atinsă în principal prin schimbarea felului în care este gestionată energia, mai degrabă decât prin instalarea de noi tehnologii.