Selectează o Pagină

Certificările TÜV Rheinland

Certificarea personalului: Sigiliul pentru Angajaţi Calificaţi

Certificările TUV şi sigiliul Certipedia vă pun la dispoziţie o documentaţie credibilă şi eficientă prin care se atestă calitatea forţei de muncă din cadrul companiei dv. După participarea la cursurile noastre de formare, precum şi după promovarea examenelor ulterioare, angajaţii vor primi un certificat TGA sau un certificat eliberat de centrul nostru independent de certificare pentru personal (PersCert TÜV) – cu sau fără sigiliul Certipedia. Una dintre caracteristicile speciale ale procesului de certificare organizat de noi este faptul că angajaţii dv. îşi pot reînnoi certificatele la fiecare trei ani. Astfel, clienţii dv. pot fi siguri de faptul că expertiza companiei dv. este întotdeauna de actualitate. A sosit momentul să vă transformaţi angajaţii în cel mai important activ al companiei dv., din punctul de vedere al strategiei de marketing.

Scurtă prezentare a avantajelor acestei soluţii

Cu ajutorul serviciilor de certificare pentru personal, recunoscute internaţional, oferite de TÜV Rheinland, puteţi:

  • să demonstraţi realizările angajaţilor dv. şi să documentaţi nivelul de calitate atins de forţa dv. de muncă
  • să utilizaţi marca noastră Certipedia, în scopuri de promovare
  • să vă diferenţiaţi de concurenţă şi să câştigaţi încrederea clienţilor
  • să le arătaţi clienţilor dv. abilităţile şi calificările certificate ale angajaţilor dv., disponibile online la www.certipedia.com
  • să beneficiaţi de marca Certipedia, o marcă de calitate recunoscută la nivel internaţional

Detalii cu privire la certificarea noastră de personal, pentru angajaţii dv

  • Pentru a primi un certificat TÜV, angajaţii dv. trebuie să participe la un curs de formare şi să susţină examenul ulterior. Certificatul este emis de un centru de certificare acreditat TGA -, iar cursurile şi examenele sunt organizate de către Academia TÜV Rheinland sau de către furnizori externi care deţin o licenţă specială pentru aceasta. Toţi angajaţii care au promovat examenul primesc un certificat emis de TGA (Asociaţia Germană pentru Acreditare GmbH).
  • Ca o alternativă la certificatele TGA, Centrul TÜV pentru Certificarea Personalul poate emite şi certificate TUV care atestă urmarea cursurilor de formare. În acest caz, cursul de formare poate fi organizat numai de către Academia TÜV Rheinland.
  • Angajaţii care susţin cu succes examenul primesc un certificat TÜV, pe care este înscrisă menţiunea “(TÜV)”, precum şi sigiliul Certipedia. Acest certificat poate fi eliberat numai de către Centrul TÜV pentru Certificarea Personalului (PersCert TÜV). De asemenea, putem emite acreditări.
  • Certificatul este valabil pe o perioadă nedeterminată, dar poate fi reînnoit la fiecare 3 ani.