Selectează o Pagină

GMP+

Bunele Practici de Fabricaţie în producţia de furaje pentru animale

Pentru companiile care au relaţii comerciale cu sectorul producţiei de furaje din Ţările de Jos, Sistemul pentru Bunele Practici de Fabricaţie, GMP+ pe scurt, care a fost introdus în anii 1990, nu reprezintă o noutate. Deoarece s-a dovedit a fi extrem de eficient, acesta a fost pus în aplicare şi în afara Ţărilor de Jos. GMP+ monitorizează şi controlează întregul lanţ furajer pentru animale din industria produselor din carne – de la producătorii de materii prime la companiile de transport şi la companiile de distribuţie. Dacă firma dvs. produce, transportă sau distribuie furaje pentru animale, o certificare în conformitate cu GMP+ este un pas în direcţia potrivită.

Scurtă prezentare a avantajelor acestei soluţii

Certificarea TÜV Rheinland acordată în conformitate cu GMP+ vă permite să:

 • îndepliniţi cerinţele partenerilor dvs. comerciali internaţionali
 • vă consolidaţi poziţia pe piaţa europeană
 • îmbunătăţiţi eficienţa în cadrul companiei dvs.
 • reduceţi riscurile legate de responsabilitatea civilă
 • sporiţi nivelul de încredere al clienţilor şi partenerilor dvs. cu privire la calitatea furajelor produse de dvs.

Un nivel mai înalt de siguranţă a furajelor pentru animale, în doar şase etape

Experţii noştri vă vor acorda asistenţa necesară în ceea ce priveşte certificarea siguranţei furajelor, în doar şase etape.

 1. Auditul preliminar (opţional). Auditorii noştri efectuează un audit preliminar pentru a stabili dacă cerinţele asociate cu acest standard au fost deja puse în aplicare în compania dvs. şi, dacă da, care dintre acestea au fost deja implementate.
 2. Analiza documentaţiei. Echipa de audit stabileşte măsura în care documentaţia dvs. cu privire la managementul de mediu corespunde cerinţelor GMP+.
 3. Auditul de certificare. Dvs. demonstraţi aplicaţiile practice ale sistemului de management de mediu, iar auditorii noştri îi testează eficacitatea.
 4. Emiterea certificatului. După ce toate criteriile au fost îndeplinite, compania dvs. va primi certificatul. Acesta confirmă integritatea sistemului de management al calităţii şi conformitatea acestuia cu standardul GMP+.
 5. Audituri de supraveghere. Auditul anual de supraveghere vă ajuta să actualizaţi permanent procesul.
 6. Înnoirea certificării. După trei ani va avea loc un proces de reînnoire a certificării, care va garanta îmbunătăţirea continuă a companiei dvs. şi va demonstra angajamentul pe termen lung faţă de parteneri şi clienţi cu privire la îmbunătăţirea calităţii furajelor pentru animale şi a altor furaje.