Selectează o Pagină

Marcajul CE

Transparenţă şi siguranţă pe pieţele europene

Numai produsele sigure, de calitate şi fără defecte trebuie să fie disponibile pe piaţa europeană – acesta este obiectivul marcajului CE. Acesta demonstrează faptul că produsul în cauză este în conformitate cu standardele UE privind sănătatea şi siguranţa, indiferent dacă este vorba de jucării sau de utilaje de construcţii. Experţii noştri efectuează un audit al produselor, bazat pe reglementările UE aferente, cum ar fi directiva privind de joasa tensiune sau compatibilitatea electromagnetică. O declaraţie de conformitate CE înseamnă că produsul dvs. poate fi lansat pe pieţele europene.

 

Scurtă prezentare a avantajelor acestei soluţii

Un audit de produs efectuat de către TÜV Rheinland şi marcajul CE vă ajută:

  • Să respectaţi orientările actuale ale UE
  • Să minimizaţi răspunderea pentru compania dvs. cu ajutorul standardelor de siguranţă, documentate corespunzător
  • Să îmbunătăţiţi calitatea şi siguranţa produselor dvs.
  • Să profitaţi de audituri cu o durată mai scurtă şi de vasta noastră experienţă

Obţineţi marcajul CE pentru produsul dvs. în patru paşi

Pasul 1. Angajaţii noştri stabilesc care sunt liniile directoare care sunt aplicabile produsului dvs.

Pasul 2. Efectuăm procedura de evaluare a conformităţii şi toate auditurile necesare în numele dvs. Cu ajutorul declaraţiei de conformitate, demonstraţi că produsul respectă toate reglementările în vigoare, cum ar fi reglementările privind sănătatea şi siguranţa produsului sau reglementările privind produsele medicale.

Pasul 3. Unele produse sau maşini considerate periculoase trebuie să fie puse în funcţiune de către un organism autorizat, cum ar fi TÜV Rheinland.

Pasul 4. Puteţi acum aplica pe produsul dvs. eticheta care dovedeşte că acesta a fost aprobat prin intermediul marcajului CE.