Cursuri pe domenii

TÜV Rheinland România vine in sprijinul dvs. printr-o gama variata de cursuri si instruiri sustinute de lectori specializati, avand o experienta bogata atat in activitatea de formare profesionala a adultilor cat si in activitatea teoretica si practica.

cursuri automotive

Cursuri pentru industria auto


Pentru o industrie în continuă creștere, cum este industria automotive, “a ține pasul” constă în a investi atât în echipamente performante, cât și în dezvoltarea profesională a angajaților. TÜV Rheinland România oferă companiilor care activează în domeniul automotive o serie de instruiri și traininguri cu scopul de a îmbunătăți performanțele angajatilor care, la rândul lor, contribuie într-o măsură semnificativă la creșterea afacerii și dezvoltarea acestui sector economic.

cursuri six sigma

Lean & Six Sigma


În prezent, la nivel global, piața gestionează un mediu extrem de competitiv, toate companiile fiind în căutarea unor îmbunătățiri permanente. Astfel, pentru a-şi atinge scopurile propuse, un număr ridicat de companii au în prim-plan optimizarea proceselor sale interne şi creşterea valorii de afaceri plus beneficiul de a-şi vedea clienţii extrem de mulţumiţi de produsele și/sau serviciile pe care acestea le oferă. Pentru obţinerea unor rezultate excelente se recomandă aplicarea metodologiilor Lean, Six Sigma, Lean Six Sigma.

cursuri tehnice

Tehnic


Cursuri Desen tehnic, Inițiere în electrotehnică, Toleranțe dimensionale și geometrice, AutoCAD…

cursuri project management

Managementul proiectelor


Ca urmare a deciziei de demarare a unui proiect și, evident, stabilirea obiectivelor acestuia, planificarea, organizarea și gestionarea sarcinilor și resurselor joacă un rol vital. Adică, nimic mai important decât ”managementul proiectului”.

Prin urmare, cunoașterea și aplicarea tehnicilor, instrumentelor și metodelor moderne ale managementului de proiect vor face cu siguranță diferența între succes și eșec, indiferent de domeniul în care sunt aplicate sau de complexitatea proiectului.

cursuri inginer proces

Ingineria proceselor


Prezentul programul asigură formarea și certificarea specialiştilor capabili să activeze în palierele concepţiei, fabricaţiei, managementului proiectelor, şi al calităţii precum şi în managementul resurselor întreprinderii. Competenţele dobândite permit participanților să creeze și să stabilească specificații, să dezvolte, să implementeze și să monitorizeze echipamentele sau procesele ca parte a sistemului de producție.

Finalizarea cu succes a nivelului expert pe diferite industrii se va înregistra în baza de date Certipedia, platforma publică în care sunt înregistrate toate calificările pentru care oferim servicii certificare de personal.

 

cursuri sisteme de management

Sisteme de Management


Implementarea, menținerea și îmbunătățirea unui sistem de management presupune un angajament pe termen lung din partea conducerii companiei. Parte a acestui angajament este și instruirea angajaților, a căror dezvoltare contribuie în mod direct la îmbunătățirea performanțelor și realizarea obiectivelor unei companii.

cursuri farma

Laboratoare și industria farmaceutică


Economia de piaţă este o competiţie complexă şi dificilă, uneori chiar dură, între agenţii economici pentru a-şi promova şi impune propriile standarde şi produse, pentru a avea cât mai mulţi clienţi şi a vinde cât mai multe produse sau servicii fiecăruia, precum şi pentru a obţine performanţe cât mai ridicate. În ultimii ani a fost larg recunoscută o evidenţă de necontestat: pe termen lung numai acele societăţi pot rezista pe piaţă care îşi îmbunătăţesc calitatea în permanență, aceste aspect fiind valabilă și în indutria farmaceutică.

cursuri calitate produse

Managementul calității produsului


Cunoașterea legislației Uniunii Europene, a directivelor aferente acesteia în ceea ce privește modul în care un produs poate fi pus pe piața UE, modul de organizare și monitorizare a proceselor de fabricație pentru a asigura conformitatea produselor – toate acestea reprezintă noțiuni indispensabile pentru buna funcționare și dezvoltarea oricărui producător, pentru reducerea costurilor de fabricație, a produselor neconforme și a reclamațiilor.

cursuri managementul deseurilor

Managementul deșeurilor și substanțelor periculoase


Gestionarea deșeurilor, cunoscută și ca managementul deșeurilor, se referă la educația privind colectarea, transportul, tratarea, reciclarea și depozitarea deșeurilor. De obicei, termenul se referă la materialele rezultate din activități umane și la reducerea efectului lor asupra sănătății oamenilor, a mediului, sau aspectului unui habitat.

cursuri quality tools

Instrumente ale calității


Calitatea, în contextul economic actual, este mai mult decat un scop, un obiectiv; este un factor determinant al competitivităţii organizaţiilor, “elementul vital pentru atingerea unei economii prospere” (Dr. Joseph M. Juran). Motiv pentru care tot mai multe organizații sunt preocupate de utilizarea unor tehnici și instrumente menite să ducă la o îmbunătățire a calității produsului sau serviciului, la reducerea costurilor, eliminarea pierderilor și optimizarea proceselor – necesare pentru a obține satisfacția clientului și dezvoltarea organizației.

cursuri autorizate

Autorizari și certificări


Formarea profesională a adulților, finalizată cu certificate de calificare sau de absolvire cu recunoaștere națională și/sau certificate de competențe profesionale, este o activitate de interes general care face parte din sistemul național de educație și formare profesională.

cursuri management organizational

Management organizațional


Pentru dezvoltarea unei organizații, indiferent de domeniu sau de mărimea acesteia, este nevoie de un management eficient. Cum gestionați situațiile de criză sau incidentele? Cum comunicați în cadrul companiei? Știți să vă gestionați timpul în așa fel încât să faceți față provocărilor de zi cu zi? Sunteți un leader sau un manager?

oferta cursuri Academia & Life Care

Cursuri de la A - Z


Pagina cuprinde toate cursurile oferite de către Departamentul Academia & Life Care al TÜV Rheinland România.