Specialist OHSAS 18001:2008

Academia & Life Care

TÜV Rheinland România

   +40 21 318-8834/35

Specialist pentru sisteme de managementul sănătăţii şi securităţii ocupaţionale, conform SR OHSAS 18001:2008 este un curs care determina înțelegerea și aplicarea unei abordări manageriale unitare în gestionarea problemelor de securitate și sănătate ocupațională din cadrul unei companii și integrarea componentei de securitate și sănătate ocupațională în toate aspectele afacerii.

Obiective

 • Inițiere în managementul sănătăţii şi securităţii ocupaţionale
 • Familiarizarea cu cerințele standardului SR OHSAS 18001:2008
 • Inițiere în implementarea și documentarea unui sistem de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale

Durată

3 zile

Grup țintă

Această instruire se adresează angajaţilor din diferite organizaţii care participă la implementarea unui sistem de management al SSO şi pregătirea acestuia pentru certificare, cât şi firmelor deja certificate, unde prioritatea se axează pe menţinerea şi îmbunătăţirea sistemului de management.

Beneficii

Înțelegerea cerințelor standardului SR OHSAS 18001:2008, impactul și beneficiile pe care aceste cerințe îl pot avea asupra companiei în care lucrați, înțelegerea rolului și contribuția fiecărui angajat la îmbunătățirea sistemului de management SSO, dobândirea de cunoștințe și abilități în vederea dezvoltării și implementării sistemelor de management SSO, inițiere pentru realizarea auditurilor interne la nivelul companiei dvs. sau altei companii.

Tematică

 • Introducerea în sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale: definirea conceptelor; terminologia specifica sistemului de management SSO 
 • Structura  standardului SR OHSAS 18001:2008: cerințe pentru sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale
 • Îndrumare pentru implementarea și documentarea unui sistem de management al SSO
 • Metode de monitorizare și îmbunătățire a performanței SSO

Forme de evaluare

Probă scrisă: Chestionare de examinare tip grilă. Participanţilor care promovează examenul li se acordă certificate din partea Departamentului Academia & Life Care al TÜV Rheinland România.

 • Academia & Life Care
  Cu peste 12000 de programe de formare - seminarii, cursuri şi conferinţe - şi cu peste 2500 cadre, suntem siguri că veți găsi, alături de noi, soluția potrivită pentru nevoile dv. de instruire și formare.
 • Cursuri pe domenii
  TÜV Rheinland România vine in sprijinul dvs. printr-o gama variata de cursuri si instruiri sustinute de lectori specializati, avand o experienta bogata atat in activitatea de formare profesionala a adultilor cat si in activitatea teoretica si practica.