SCC – Safety Certificated Contractor for executives – SCC pentru cadre de conducere

Academia & Life Care

TÜV Rheinland România

   +40 21 318-8834/35

SCC – defineşte sistemul de management al securităţii, sănătăţii și mediului obligatoriu pe teritoriul întreprinderilor de muncă din UE (în special în Olanda, Belgia, Germania, Austria, Franța). Deținerea Certificatului SCC constituie o dovadă a cunoașterii și respectării de către angajat a normelor sistemului SCC sau respectiv VCA și dreptul de a lucra în întreprinderile din sectorul construcțiilor, electro-mecanic și  petrochimic.

Obiective

Acumularea de cunoștințe necesare în domeniul siguranței și protecției muncii pentru a desfășura în condiții de siguranță activitatea pentru care se va emite certificatul.

Durată

3 zile

Grup țintă

Cursul este recomandat cadrelor de conducere operativă (manager de proiect, şefi de şantier de construcţii, şef maiştri, şefi de brigadă, etc.).

Beneficii

Persoana certificată dovedește că a acumulat cunoștințele specifice unui nivel,  reglementat de sistemul de certificare SCC,  și că poate desfășura activități legate de acel nivel in domeniile menționate mai sus.

Tematică

Acest seminar vă instruieşte în problemele importante ale protecţiei muncii, sănătăţii şi a mediului (Document 015 + 017). Sarcinile dumneavoastră de conducere  sunt în această situaţie în centrul Sistemului de Management în cadrul SCC, de exemplu procese de producţie sigure, evaluarea pericolelor, măsuri de protecţie. Obţineţi o pregătire optimă pentru examen.

Cursul abordează următoarele subiecte:

  • Cadrul legal şi organizarea în protecţia muncii, stimularea siguranţei muncii şi protecţie a sănătăţii; Ergonomie; Evaluarea pericolelor 
  • Riscuri şi măsuri de protecţie printre altele la zgomot, lucrări la instalaţii electrice, în spaţii închise, la înălţime, adâncime
  • Organizarea  şantierelor; Substanţe periculoase şi protecţia mediului; Exerciţii

Informare

Există o restricţie în ceea ce priveşte valabilitatea certificatelor noastre pentru cei care doresc să lucreze în Olanda. Aceștia trebuie să fie angajaţi de către o întreprindere certificată SCC. În caz contrar, certificatele noastre nu vor fi valabile în Olanda. Aceasta este o restricţie care se aplică numai în Olanda!

Forme de evaluare

Probă scrisă: chestionare de examinare tip grilă. Participanţilor care promovează examenul li se acordă certificate recunoscute internaţional în limba engleză din partea Organismului de Certificare Personal PersCert Berlin, cu o valabilitate de 10 ani.

  • Academia & Life Care
    Cu peste 12000 de programe de formare - seminarii, cursuri şi conferinţe - şi cu peste 2500 cadre, suntem siguri că veți găsi, alături de noi, soluția potrivită pentru nevoile dv. de instruire și formare.
  • Cursuri pe domenii
    TÜV Rheinland România vine in sprijinul dvs. printr-o gama variata de cursuri si instruiri sustinute de lectori specializati, avand o experienta bogata atat in activitatea de formare profesionala a adultilor cat si in activitatea teoretica si practica.