Managementul echipei

Academia & Life Care

TÜV Rheinland România

   +40 21 318-8834/35

În faţa schimbărilor rapide de mediu, dar și mai sensibile la nevoile și cerințele clienţilor, organizaţiile caută să devină mai flexibile prin crearea de noi structuri bazate pe echipe. Acestea apar ca o cerinţă importantă pentru obţinerea succesului, iar managerii încearcă în mod constant să transforme grupurile în echipe eficiente. Pentru aceasta managerul trebuie să știe și să poată forma, conduce şi motiva o echipă în care toți membrii să fie eficienți. Succesul managementului unei echipe depinde de încurajarea şi sprijinul acordat membrilor acesteia de către conducere, iar instruirea poate contribui într-un mod hotărâtor la funcţionarea şi dezvoltarea echipelor.

Obiective

 • Dezvoltarea deprinderilor de adaptare a stilurilor de management / leadership la specificul echipei;
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare eficientă;
 • Dezvoltarea deprinderilor de folosire a instrumentelor de motivare a echipei.

Durată

1 zi

Grup țintă

Top manageri, middle & low manageri, manageri de proiect care vizează îmbunătățirea productivității individuale și a performanțelor manageriale.

Beneficii

Programul utilizează tehnici de predare și instruire bazate pe interactivitate, exerciții, studii de caz și jocuri de rol, oferind participanților posibilitatea de a-și dezvolta rapid abilitățile, deprinderilor și atitudinile corespunzătoare în a gestiona eficient procesele de formare și dezvoltare a echipelor pentru îndeplinirea obiectivelor organizației.

Tematică

 • Comunicare și influențare;
 • Etapele formării și dezvoltării echipei;
 • Autoritate și putere în managementul echipei;
 • Instrumente de motivare a echipei.

Forme de evaluare

Probă scrisă: Chestionare de examinare tip grilă. Participanţilor care promovează examenul li se acordă certificate din partea Departamentului Academia & Life Care al TÜV Rheinland România.

 • Academia & Life Care
  Cu peste 12000 de programe de formare - seminarii, cursuri şi conferinţe - şi cu peste 2500 cadre, suntem siguri că veți găsi, alături de noi, soluția potrivită pentru nevoile dv. de instruire și formare.
 • Cursuri pe domenii
  TÜV Rheinland România vine in sprijinul dvs. printr-o gama variata de cursuri si instruiri sustinute de lectori specializati, avand o experienta bogata atat in activitatea de formare profesionala a adultilor cat si in activitatea teoretica si practica.