Lean manufacturing – Stabilirea obiectivelor și Management vizual

Academia & Life Care

TÜV Rheinland România

   +40 21 318-8834/35

Setul de metode şi de mijloace utilizate pentru a uşura realizarea activităţilor şi pentru a evidenţia pierderile ce trebuie eliminate.

Obiective

Prezentarea vizuală a elementelor ce trebuie cunoscute de toată lumea pentru buna desfăşurarea a sarcinilor de lucru, dar şi mijloace de control vizual, pentru a facilita luarea deciziilor în caz de abatere faţă de situaţia normală.

Durată

1 zi

Grup țintă

Manageri şi specialişti ai departamentelor de îmbunătăţire a proceselor, producţie, inginerie, logistică şi resurse umane; personal direct productiv.

Beneficii

Cunoștințe despre mijloacele de control vizual, despre organizarea eficientă,  incluzând obiectivele organizației și legătura dintre Managementul Vizual și elementele Lean.

Tematică

  • Obiectivele-cerinţe de business şi ale Sistemului de management al calităţii
  • Modalităţi de determinare ale obiectivelor şi transmitere în organizaţie
  • Managementul Vizual – domeniu de aplicare şi întrepătrundere cu celelalte elemente de Lean.

Forme de evaluare

Probă scrisă: Chestionare de examinare tip grilă. Participanţilor care promovează examenul li se acordă certificate din partea Departamentului Academia & Life Care al TÜV Rheinland România.

  • Academia & Life Care
    Cu peste 12000 de programe de formare - seminarii, cursuri şi conferinţe - şi cu peste 2500 cadre, suntem siguri că veți găsi, alături de noi, soluția potrivită pentru nevoile dv. de instruire și formare.
  • Cursuri pe domenii
    TÜV Rheinland România vine in sprijinul dvs. printr-o gama variata de cursuri si instruiri sustinute de lectori specializati, avand o experienta bogata atat in activitatea de formare profesionala a adultilor cat si in activitatea teoretica si practica.