Instalator Autorizat ANRE – autorizare

Academia & Life Care

TÜV Rheinland România

   +40 21 318-8834/35

TÜV Rheinland România organizează cursuri de pregătire teoretică în vederea pregătirii  persoanelor care doresc să devină instalatori autorizați pentru activitățile de proiectare, execuție și exploatare în domeniu sistemelor de alimentare.

Calitatea de instalator autorizat se obține în urma unui examen organizat de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energie (ANRE) pe baza căruia instalatorul dacă este admis, ANRE va elibera o legitimație de instalator autorizat aferent competenței pentru care a susținut examenul. Persoanele care doresc să participe la aceste examene, în vederea înscrierii va trebui să urmeze un curs de pregătire teoretică aferent competenței solicitate. Instalatorii autorizați pot avea competențe în domeniul proiectării, execuției și exploatării sistemelor de alimentare cu gaze naturale. O persoana care deține calitatea de instalator autorizat are dreptul să execute activități de proiectare, activități de execuție, respectiv activități de exploatare în domeniul sistemelor de alimentare cu gaze naturale.

Obiective

  • Prezentarea legislației specifice și a reglementărilor tehnice aplicabile, în vigoare
  • Prezentare studii de caz în domeniul proiectării, execuției și exploatării sistemelor de alimentare.

Durată

30 ore necesar pentru autorizare

Grup țintă

Se pot înscrie la cursul de pregătire teoretică persoane care doresc să dobândească calitatea de instalator autorizat.

Beneficii

Aprofundarea legislației de specialitate în domeniu.

Tematică

Legislația în vigoare aplicabilă în domeniul proiectării, execuției și exploatării sistemelor de alimentare cu gaze naturale conform programei analitice publicate pe pagina de internet a ANRE: www.anre.ro

Forme de evaluare

Probă scrisă: Test final – chestionare de examinare tip grilă. Test final sub forma unor chestionare de examinare tip grilă. Participanţilor care promovează examenul li se acordă certificate de absolvire din partea TÜV Rheinland România Academia & Life Care, componentă obligatorie pentru întocmirea dosarului de înscriere la susținerea examenului prelungire termen ANRE.

  • Academia & Life Care
    Cu peste 12000 de programe de formare - seminarii, cursuri şi conferinţe - şi cu peste 2500 cadre, suntem siguri că veți găsi, alături de noi, soluția potrivită pentru nevoile dv. de instruire și formare.
  • Cursuri pe domenii
    TÜV Rheinland România vine in sprijinul dvs. printr-o gama variata de cursuri si instruiri sustinute de lectori specializati, avand o experienta bogata atat in activitatea de formare profesionala a adultilor cat si in activitatea teoretica si practica.