Academia & Life Care

cursuri si instruiri tuv rheinland

Cursuri si instruiri

Fiți pregătit/-ă pentru provocările locului dv. de muncă. TÜV Rheinland vă oferă cursuri si instruiri, programe şi servicii de formare profesională, formare la locul de muncă, calificări pentru persoanele care caută locuri de muncă, precum şi servicii de gestionare a personalului. Cu peste 12000 de programe de formare – seminarii, conferințe, cursuri si instruiri – şi cu peste 2500 cadre, suntem siguri că veți găsi, alături de noi, soluția potrivită pentru nevoile dv. de instruire și formare.

Dacă sunteți interesat să participați la unul dintre cursurile noastre programate, consultați calendarul de cursuri si instruiri. Iar pentru mai multe informații, luați legătura cu noi! Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare sau vă putem ghida cu privire la acele cursuri si instruiri care sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră!

Cursuri pe domenii


TÜV Rheinland România vine în sprijinul dvs. printr-o gamă variată de cursuri și instruiri susținute de lectori specializați, având o experiență bogată atât în activitatea de formare profesională a adulților cât și în activitatea teoretică și practică.

Conferințe


Conferinţele noastre, orientate spre aplicaţii practice, vă vor ţine la curent cu cele mai recente evoluţii şi tendinţe din diferite domenii.

Cursuri online, on-site și seminarii 2020


Planificarea cursurilor și seminariilor organizate de Academia & Life Care TÜV Rheinland Romania în 2019.

Certificările TÜV Rheinland


Certificările TUV şi sigiliul Certipedia vă pun la dispoziţie o documentaţie credibilă şi eficientă prin care se atestă calitatea forţei de muncă din cadrul companiei dv.

Cursuri de la A - Z


Pagina cuprinde toate cursurile oferite de către Departamentul Academia & Life Care al TÜV Rheinland România.